6 kW Saulės Elektrinės Gulbinų Rajone

Saulės elektrinė ant šlaitinio stogo

Projektas: Saulės elektrinės gyvenamajame Gulbinų rajone
Įrengimo Data: 2019 metai
Įrengimo Vieta: Vilnius, Gulbinų rajonas

Situacijos Apibūdinimas

Vilniaus Gulbinų rajonas nutarė žengti tvarios energetikos keliu – viso rajono gyventojai bendru sutarimu nusprendė įsirengti saulės elektrines ant savo gyvenamųjų namų stogų. Šis sprendimas buvo priimtas siekiant ilgalaikių finansinių ir aplinkosauginių privalumų. Gyventojai norėjo ne tik sumažinti priklausomybę nuo brangstančios elektros energijos, bet ir aktyviai prisidėti prie aplinkos apsaugos, naudodamiesi švaria, atsinaujinančia saulės energija.

Greenup.lt padėjo koordinuoti šį projektą, kurį kuravo įmonės direktorius Tomas Žalnora. Jis pabrėžė, kad didelis projektų skaičius leido gyventojams išsiderėti itin palankias saulės elektrinių komponentų bei montavimo darbų kainas. Buvo naudojami tik aukščiausios kokybės lietuviški, austriški ir vokiški saulės modulių komponentai.

Įranga

Saulės Moduliai: Projekte naudoti aukštos kokybės moduliai iš Lietuvos, Austrijos ir Vokietijos, užtikrinantys ilgaamžiškumą ir našumą net ir sudėtingomis sąlygomis. 

Inverteriai: Panaudoti modernūs inverteriai, atitinkantys aukščiausius energijos konversijos standartus ir leidžiantys gyventojams efektyviai naudoti pagamintą energiją visus metus.

Montavimo Ypatybės

Stogo Tipas:
Visos saulės elektrinės įrengtos ant gyvenamųjų namų stogų – šlaitinių bei plokščių. Dėl skirtingų konstrukcijų buvo pritaikyti individualūs montavimo sprendimai, užtikrinantys optimalų saulės energijos surinkimą ir ilgalaikį modulio tvirtumą. Greenup.lt pasirūpino, kad saulės moduliai būtų sumontuoti taip, kad išlaikytų estetinį vaizdą ir būtų atsparūs oro sąlygoms.

Apie saulės elektrinių montavimą ant skirtingų stogų skaitykite čia

Gamybos Prognozės

Kiekvienas namas generuos saulės energiją pagal savo poreikius, o likusi energija bus perduodama į tinklą, kur gyventojai galės pasinaudoti dvipusės apskaitos sistema. Tai reiškia, kad vasarą pagaminta energija bus panaudota žiemos laikotarpiu, suteikiant visišką energetinę nepriklausomybę ir ženkliai sumažinant sąskaitas už elektrą.

Prognozuojama Energijos Gamyba:
Kiekviena saulės elektrinė padės generuoti didelį kiekį švarios energijos, o viso rajono bendra gamyba prisidės prie tvarios energetikos plėtros Vilniuje.

Projektas Apima

  • Konsultavimą ir Projektavimą: Greenup.lt komanda suteikė išsamias konsultacijas kiekvienam gyventojui, atsižvelgiant į jo poreikius, stogo konstrukciją ir užtikrinant optimaliausius sprendimus.
  • Paramos Gavimas: Greenup.lt padėjo visiems gyventojams gauti valstybės paramą saulės elektrinėms, žymiai sumažindama investicijų kaštus.
  • Įrengimo Darbus: Atlikti profesionalūs montavimo darbai, atitinkantys aukščiausius saugos ir kokybės standartus.
  • Priežiūrą ir Garantiją: Užtikrinta ilgalaikė priežiūra ir techninė pagalba, kad kiekviena elektrinė nepriekaištingai veiktų visą eksploatacijos laikotarpį.

Nauda klientams 

  • Sumažintos Energijos Sąnaudos: Sumažės viso rajono priklausomybė nuo elektros tiekėjų, taip pat bus sutaupoma dėl nuolat kylančių elektros energijos kainų.
  • Aplinkos Apsauga: Naudojant atsinaujinančią saulės energiją, gyventojai prisideda prie mažesnės CO2 emisijos ir aplinkosaugos tikslų.
  • Investicijų Grąža: Kiekvienas namas grąžą iš investicijų gaus per 5–6 metus, o likusius 25–30 metų naudos švarią ir pigią energiją.

Kliento Atsiliepimas

„Mūsų rajonas nusprendė kartu žengti į tvarios energetikos erą ir Greenup.lt komanda suteikė visą reikalingą pagalbą nuo pradžios iki pabaigos. Dabar mes ne tik sutaupome, bet ir prisidedame prie švarios ateities kūrimo.“

Norite ir Jūs įsirengti saulės elektrinę? Užpildykite trumpą užklausą ir mes su Jumis susisieksime per dvi darbo valandas. Spausti čia.

Mūsų ekspertai jums padės

Išrinksime tinkamiausią sprendimą





    Saulės elektrinė namamsSaulės elektrinė versluiAutomobilių įkrovimo stotelėServiso paslaugos


    Kiti projektai

    Panašūs projektai